Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här finns sången http://www.youtube.com/watch?v=wqWRVwV9Yrw en "gammal" text men nu med melodi


Äntligen kan jag andas




Kastar upp ytterdörren

Hinner inte stänga

Jag rusar utför trapporna

Kastar mig ut i natten

Äntligen kan jag andas


Jag stängde in mig själv

Du såg bara dig själv

Jag kvävdes i dina rum

Du ritade hjärtan i dammet

Ingenstans kunde jag andas


Jag trodde det var jag

Du trodde inte mig

Jag gjorde som jag lärt

Du gjorde som du lärt

Ingen av oss vågade andas


Jag blev långsamt skuld

Du blev också skyldig

Jag vågade inte andas

Du skrek att jag måste

Ingen av oss vågade andas


Kastar upp ytterdörren

hinner inte stänga

Jag rusar utför trapporna

kastar mig ut i natten

Äntligen kan jag andas







Fri vers av Göran Byrén
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-20 23:10



Bookmark and Share


    Maria Malm
En text som andas frihet.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén