Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorry, men våren är långt gången
och sommaren snart här är ...




När natten flyr ...

... dagen gryr

och jag

in i drömmen
min färd
mot kvällning styr ...

Drömmer om dig
att du är här hos mig
när jag vaknar
i gryningen
nära, tätt intill dig ...

Behöver dig 
här och nu!

Ty min dygnsrytm
är blott ett symptom
på det som är
och varit en längre tid
i avsaknad av
den dig som är ämnad för mig

någon som du ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-21 06:59



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vackert
2012-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Fortsätt drömma tills drömmen slår in...
2012-05-21

  Rise Little One
Du behöver inte säga sorry för din innerliga vackra längtan Peter.

Kram
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP