Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The brödrost is brukbar

The brödrost is not broken
Inte den här
i alla fall

För den är blå och
fin
Rostar på bra
gör den
också

Köpte den idag
Brödrosten alltså
Den som är brukbar
som titeln antyder.

Det var värre med den förra
brödrosten jag köpte
Den vita med fint blommotiv
på.
Den föll ihop pladask
gnistrade fint en kort
stund och sa sedan adjö.

Annat är det med den här.
Nu blir brödet baske mig brutalt brunt och bra.
The brödrost is brukbar.

One Man. One Jar.




Fri vers av Yehonathan Spanburghius
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-21 19:05



Bookmark and Share


  Iggy Bengtsson
Fan att min är broken. :(
2012-05-23

  LenaJohansson VIP
saknar en som fan....bra
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Yehonathan Spanburghius