Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde bara inte låta bli ...
- Även om du kanske sätter morgonkaffet
vrångstrupen ... i så fall - Förlåt! :)




Vill bara tala om för dig ...

... att jag blir glad
när du bekänner att 
du till ditt morgonkaffe
vill få läsa minst
en ny text av mig ...

... även om jag allra helst
hade föredragit 
att få hålla dig sällskap
med morgonkaffet
och avnjuta frukosten
tillsammans med dig ...





Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-22 00:12



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint skrivet om längtan till någon du nyligen tycks ha mött?
Önskar dig lycka till! :) Kram.
2012-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Det är trevligt att läsa lite till frukosten, innan den nya dagen börjar.
2012-05-22

  Marja-Liisa Koski VIP
Lyckan kommer nog stå dig bi!
Grattis!
ML
2012-05-22

  Lodjur i klänning
:) fin, men kaffe är överskattat. Sådan dryck bör sättas i halsen.
2012-05-22

  Rise Little One
Brukar ha min frukost o läsa dina fina dikter samtidigt... De är som mat för själen.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP