Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några stormöten som berör min sons framtid
väntar mig idag - Allt jag behöver är styrka nog

att hålla mig fokuserad och inte bli provocerad 
för att det ska gå br


Idag är en sådan dag ...

... då jag verkligen behöver
all positiv energi 
som kan uppbringas
för att stå mig bi ...

Så det vore önskvärt
och tillika innerligt tacksamt
om jag kan hoppas på
att så många positiva tankar
som det bara går att få
från alla mina vänner 
skulle kunna få ...

Med önskan om
att ni alla
en riktigt solig vårdag får
lovar jag i gengäld
att jag ska klara av 
att genomleva
och överleva
det som väntar idag ...

Med tillräcklig mängd positiv energi
som står mig bi
kan dagens vedermödor klaras av
utan att den för mig
en total katastrof behöver bli ...

Tack för att ni finns!




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-22 05:48



Bookmark and Share


  Magica VIP
Hoppas allt gått bra! Kram.
2012-05-24

  Minkki VIP
Du har de kvaliteter som behövs. Lita på det! Lycka till! Min tanke kommer säkerligen post festum, läste texten så sent.
2012-05-22

  marie-helene
Önskar dig all frid och glädje
som du behöver...
2012-05-22

  marie-helene
Önskar dig all frid och glädje
som du behöver...
2012-05-22

  ia VIP
Jag ger dig all positiv energi som jag kan uppbringa till dig.
Att du kan njuta av solstrålarna o hitta all styrka, som du besitter.
Ger dig mina tankar vännen!

styrkekramar mitt i allt!!!!
2012-05-22

  Cris
Önskar dig en bra dag Peter!

Och all poetkärlek jag har
2012-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Jag önskar lycka till.
2012-05-22

  LenaJohansson VIP
tack själv peter! fin text o önskar dig en fin dag
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP