Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kvinnan ger mig okända drömmar Del 3


Träng in i mig



Du förstår inte
gör det inte så svårt
för mig
förstår du inte
hur jag längtar
efter dig

Träng in i mig
under min hud
väck mina brinnande begär
min lust instängd
med dina tindrande
ögon
möblerar du om mitt sinnes
djupaste
förväntningar
kom
låt mig inte vänta
på dina
tindrande

Kom in i mitt sinne
låt mig vara din
förtrogna

Förstår du inte?
I din famn vill jag gömma mig
från verkligheten
vill jag vila
i dina armar
hållas
till döds

Vågar du
bli kär i mig
vågar
du försöka
att fånga in mig

Få mig kär i dig
vågar du...
få mig
kär i dig






Fri vers av King ink
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-02-01 22:39



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Denna kvinna som inte vågar platsa i ditt hjärta, du får möblera om hjärtat. Vackert och direkt från hjärtat.
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink