Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill vi se oss brinna



när mina ögonfransars slag
blir till dån av ensamhet
är jag framme vid punkten


vi är alla lika saliga när häxor,
dem vi föraktar brinner

så brinn för mig , moder
brinn för mig fader !
ack livet strör lik efter sig
ville vi någonsin resa oss upp?



ciggareten brinner i samband med
dina andetag, och vem anar att din
falskhet kan skrimra i sagornas färg
som slagen under mina fötter faller du
handlöst mot jorden

vi är tömda och öppna
skriker efter mer, vi vill smaka
varnadras tröst, ty så är vi skapta










Fri vers av Svartsilver
Läst 484 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-05-22 20:59



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Otroligt fin, gillar verkligen hur du beskriver falskhetens färger och fallet till marken. Dom en fallen ängel, vackert.
2012-10-20

  Linda CH VIP
Fängslande från början till slut!
2012-06-08

  Jocy Joyless
Wow säger jag med, blir ett bokmärke! stimulerande skrift..
2012-05-31

  Lars Hedlin
Wow! Du skriver mästerligt!
2012-05-30

  Marlboroman/Hg VIP
"när mina ögonfransars slag
blir till dån av ensamhet"
...

"vi är tömda och öppna
skriker efter mer, vi vill smaka
varnadras tröst, ty så är vi skapta"
...

Ord som tatuerar sig fast.
Helt underbar!

Hg
2012-05-26

    ej medlem längre
Snyggt!
2012-05-23

    ej medlem längre
Strålande

Välkommen åter. It's been awhile
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver