Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiasko herr göring

Kupans ilsknaste bi,
flyger över land.

Ingen empati,
hitlers högra hand.

Himlens nya konung,
ett folk som vill ha tröst.

En tunga len som honung,
järn kors på sitt bröst.

Luftwaffe på glid,
i djävulens tjänstgöring.

En kapsel cyanid,
sen somnade herr göring.




Fri vers av zallander
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-22 22:52



Bookmark and Share


    Shush
Spot on. Jäkligt snyggt skrivet.
2012-05-22

  Christian Eriksson
Stolthet går före fall...
Bra skrivet!
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander