Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt

Förlåt för allt jag gjort
För alla gånger jag har sårat dig
Förlåt är blott ett slitet ord
Utan betydelse eller mening
Ty jag har fördärvat dess betydelse med mina handlingar
Jag ångrar allt jag gjort och det jag sagt
Men det spelar ingen roll vad jag säger
Det verkar vara en lögn
men trots det jag gjort älskar jag dig över allt på denna jord!

Om det bryts och vi går skilda vägar
vill jag att du ska veta att du alltid kommer finns i mitt hjärta
Sen jag såg dina ögon har du alltid funnits där
i vått och torrt, i glada stunder och i ledsna
Du är min ängel som förde mig till ljuset
Ändå drar jag mig hela tiden mot mörkret
Jag vill tacka dig för allt du gjort för mig
För ett liv utan dig är inte värt att leva

Älskar dig nu och för alltid!




Fri vers av Niclastänkaren
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-22 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren