Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du dränker mig med regnet


Jag är en robot
Som får skotten att blomma
utan vatten
jag kan inte dö, inte bli sårad
Ensam i mitt eviga andetag

Jag är en joker
jokern i ditt eviga livsspel
och du bestämmer rörelserna,
du bestämmer stoppen
Ett steg , och sedan ett annat

För källaren fylls sakta med vatten
och det är du som dränker mig med regnet.




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 1149 gånger och applåderad av 35 personer
Utvald text
Publicerad 2012-05-22 23:16



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
starkt
och snyggt poetiskt
2013-03-08

  Robin V
Fantastiskt bra!
2013-03-06

    ej medlem längre
Fantastiskt vackert!

2013-03-04

  glasblåsarblå
Jättebra!
2013-03-03

  Lilla Bambun
Känsloladdat, starkt. Texten gör starkt intryck på mig och berör.
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson