Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att jag är en sucker för kärlek

förlåt,
men jag kan inte sluta drömma
om dina ögon
i vaket tillstånd

jag måste titta lite på dina händer
när de rör sig samtidigt som du pratar
och så måste jag fundera lite kring
hur de händerna skulle röra sig
om rösten pratade om mig

och ibland när du ler
så låtsas jag att det leendet säger så mycket
och så låtsas jag att alla ord
handlar om mig

för jag är en sucker för kärlek
och allt som har med bultande hjärtan att göra
och jag vill så gärna själv vara
det där hjärtat som bultar
för någons hjärta
som bultar för mitt




Fri vers av Den som skriver
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-22 23:21



Bookmark and Share


    wehitit
gillar denna skarpt!
2012-07-31

  Christian Eriksson
Jättefint skrivet, låter som en sångtext.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver