Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnomen på loftet

Där ophuntierna blommar så granna,
mot björkarnas trygga famn.

En gnome ropade stanna,
nu gissar du mitt namn.

Kan det vara rumpeltiltskin?
Svarade jag och fnissa.

Ja jädrars det har du mitt ord på,
Du var mej en jäkel å gissa.

Sen strutta han bort över hagen,
i ett virvlande moln av stoft.

och ända sen den dagen,
har jag sällskap på mitt loft




Fri vers av zallander
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-22 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander