Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi-landet på riktigt
fler än en daglig dos är synnerligen viktigt ...
Jellon = Sagans lejon i verkligheten ...




I vår jellon-backe ...

... råder en samexistens
mellan stora och små jellon
som alla inser och förstår
att där de bor
bland tallrötter och hasselsnår
varför de måste vara överens
om att bara äta 
små och stora barn
vilka ej på dem tror

I övrigt är var och en 
av våra jellon vegetarian




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-23 07:52



Bookmark and Share


  alvan
Vad nu Mr? Var tvungen att kolla namnet igen. ;) Måste läsas om tror jag... för att se vad som gömmer sig när jag får bort blicken från alla jellon. ;)
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP