Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sång...


och jag flyger, ja, jag flyger



Jag andas fågelns flämtning
du andas ebb och flod

dyker i ditt hav
drunknar i din stillhet
sjunker ner till botten
sköljes upp på land

jag andas oceaner
du andas allt som finns

ligger där vid stranden
andas sol och vind
du tar mig mjukt vid handen
smeker ömt min kind

flyger fritt
flyger vilt
i din vind flyger jag

jag vaggas i din famn
jag vilar vid ditt bröst
nu andas vi varandra
jag lyssnar till din röst

andas in
andas ut
du och jag
jag och du

flyger fritt
flyger vilt
i din vind flyger jag




Fri vers av rebecca d
Läst 467 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-23 11:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2012-11-18

  Christina Landgren
Åhhh... så vacker...




2012-11-14

  Linda CH VIP
En underbart vacker sång! Kärlek, frihet och samhörighet.
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d