Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Memento mori...


Ett Naturens Elixir

När vegetation, stillsamt
Övertäcker mitt fysiska jag
Är mitt biologiska syfte
Slutligen uppfyllt

Mitt döda, kalla kadaver
Ger då upphov till nytt,
Sprudlande liv
Uti en frän odör

En ändlös cykel
Av återfödslar;
Naturens elixir dricks
I Evighetens ändlösa salar...




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-23 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius