Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågor som nyligen ställdes mig, frågor som jag har svårt att svara på. Här ett försök att besvara dem i någon form utav "automatisk skrift".


Frågor utan svar eller svar utan frågor?

Vad innebär det att ta hand om sig själv?

Att känna
sig själv i sig själv.
Att känna
sig själv i sig själv
utan att vara utanför
sig själv.
Att gå ur rollen
som beskådare och
att känna
den egna existensen
som verklig
och inte som en
illusion.

Hur kan du visa medkänsla med dig själv?

Genom att först
finna en själ(v).
Att finna
ens inre essens,
att identifiera
ens inre essens.
Att förstå
denna essens
och sedan utröna
dess behov.

Vad går att konkret göra?

(För)söka.
(Upp)finna.
Han(d)tera.




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-05 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius