Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

epifani

upplysningen inträder
när vi lämnar allt det säkra
när vi ersätter all logik
med intuition enbart

när våra till synes eviga
fundament rämnar
och vi faller
ner i det okända

såsom lucifer
ljusbringaren
i svunna tider
föll

skall fosforstjärnan åter
mot de koagulerande skyarna
stiga

när den sista tanken drunknat
i avgrundens

e
n
t
r
o
p
i




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 367 gånger
Publicerad 2017-04-15 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius