Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom

när man är bortom allt
när man är bortom gråten
och bortom skriken
när man är bortom bortom
och allt är bortom en

i denna evighet
i denna sekund
i detta eoniska
nu




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-29 16:45



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Väl skrivet!
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius