Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka behov ska få tid att finnas


Kan du inte göra det sen

Herre Gud ska du måla igen
kan du inte göra det sen
Hur många gånger har jag inte stått tillbaka
för att andra ska ta av min tid
Vältra sig i sitt ego och lid

Nej nu har gränsen blivit hårfin min vän
jag måste måla nu och inte sen
Jag måste äta när jag är hungrig
det är väl inget svårt att förstå
Samma med mitt skapande
som jag försöker nå

Jag måste få älska när jag är...ja
Men hela tiden finns det små moment som stör
Mitt hjärta och hjärna undrar varför
Att hinna älska är väl ingen chans
även om en älskare fanns

Vilket skit att inte vara på plats när det händer
nej det är bara att ta en dag i sänder
Andas in och andas ut för snart är livet slut
Doppa din pensel i min färgburk
och måla en tavla med mig








Fri vers av Spirit
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-02-02 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit