Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morkullan flyger skymmningen

Strax ovan unga träd toppar

flyger hon i sin surrande sfär

I dunkel mellan tid

Rutinerad kamouflerad jägare

Skygg avvikande på sin vakt, på jakt

Knorr-knorr kvip-kvip

Dov och gäll

Läckerbit

Vän av timjan

En flygande nobless

Sällsynt




Fri vers av zallander
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-23 23:31



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skriftat. =)
2012-05-24

  Nanna X
detär något särskilt med morkullan...
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander