Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåget får inte stanna

På med kaffe kanna,
gnugga dina grå.

skulle tåget stanna,
så kliver herr ågren på




Fri vers av zallander
Läst 141 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-24 00:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Herr Ågren är en besvärlig herre.
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander