Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprörande


Det upprör folk att en lärare inte får nåt skadestånd när en elev slog till han, ja alla hon.. för ”hen” jämställdes med att vara polis eller ordningsvakt. ”de ska tåla en del våld i tjänsten”

MEN man kan OCKSÅ undra, vad får eleven får ”straff”? Ska han (jag tror att DET är en han).
Sen kan man ju undra om, det ska vara så att allt ”mörkas” så fort det är nåt som gäller unga. Oavsett så fort det händer nåt så ”mörkar man” saker som i andra sammanhang verkar vara, självklara…

Men den svenska lagen verkar vara att det är ok att elever använder våld oavsett om det är mot andra elever eller lärare

märkligt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger
Publicerad 2012-05-24 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO