Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månsken

Månens skarpa sken
tränger in genom fönstret
Lyser upp det mörka rummet
och väller in över golvet

Nattens ljuva tystnad
tränger in i min själ
Skänker ett rogivande lugn
i nattens mjuka famn

Låter mig vaggas
till tröst av lugnet
Månens sken smeker mig
varsamt över mitt ben

Stadens larm har sedan länge
tystnat
Kvar finns nattens sköna
magi






Fri vers av WhatIsLife
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-02-02 02:07



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
Mmmm, jag finner mig väl till rätta i dina ord
Älskar också natten, med dess magiska lugn
Du beskriver det enkelt och vackert
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife