Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidsutdräkt

 

 

jag servar dig troget-

varje passning

likt en suktan

 

en avstämd avsikt

förklaring, eller facit

 

i det bakom ridå

finns utlösningsmekanismen

martyrens sprängbälte

 

befryndning

 

uppfyllelse

 

vi kan fortfarande göra det tillsammans

 




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-24 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch