Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

Du kan lika gärna
sticka en dolk
i mitt hjärta
En dolk slö
och rostig
och med obestämbar färg

Ta sedan dolken
vrid runt ett helt varv
och sen ett till
Dolken antar ny färg
som min barndoms
rosenträdgård

Hellre det än att förvägra
mig det käraste i mitt liv
Mina barn




Fri vers av WhatIsLife
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-02-02 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife