Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåregn

teveprogram förutspår regn

eldregn
guldregn
blodregn
åskregn
blåregn
svavelregn
meteorregn
gnistregn

gnistorna av meteorer
eld som brinnande klot i hjärtat
ett klot av kvicksilver
tvillingens kärna
tråden av ljus genom ryggraden
blixtarna spränger
som blodådror i himlen
jag vill tro att
de laddar mig med kraft
svavlet och blåklockorna
ett hest andetag
färgerna vänds ut och in
blåregn
barnet blundar
i all evighet
amen










Fri vers av desert star
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-25 18:10



Bookmark and Share


  desert star
änglabarn sover i hav av rosor, underbarn sover i hav av mörker
en löpande gnista förenar dem
2012-05-25

  Brachmin
Blått barn rött barn underbart underbarn
2012-05-25

    ej medlem längre
Mmmm...vilken härlig text!
2012-05-25

  Blind Boy Grunt
Gillar!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star