Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrön

Ensam i havet
seglar ön ut från kusten
men omärkligt, tyst..




Bunden vers (Haiku) av lenakarin
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-26 05:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
å i bagarmossen
gråter det förgågna
jag, tror bestämt att kärleken e övermäktig
2012-05-26

  in effigie VIP
en stilla vacker färd mot horisonten...lösgörelse med fin känsla
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin