Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av att ha för lite plats i datorn och därigenom själen.

När datorn är full.
Då är själen full.
Det finns inte mer plats.
Nada.
Ett sånt läge befinner jag mig i.
Datorn är själens fönster.
Alla som såger något annat har fel.
Och är dumma i huvudet.
Jag är bättre än dem.
Du kan också vara det.
Bara du lyssnar på mig.





Så det så.




Fri vers av Iggy Bengtsson
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-26 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson