Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatten tillbaks?

För varje skattad hundralapp
förskingrar numer makten 25 bagis
rätt uti i riskkapitalisternas aktieportföljer

och det finns Svenskar som tror på´t

än

människan är allt bra underlig

för att inte säga dum




Fri vers av Skrivklåda
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-26 15:23



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bravo ... en dum människa går alltid i någons ledband/kram
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda