Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oliktänkande

Skriv för Guds skull rätt
bönar de
och först när du utbildad dig
förkovrat ditt kunnande
så du smälter in

så där lagom mycket
så allt är som förr
igenkännbart
och tråkigt

stick inte ut
stava inte fel
bind inte ihop
eller i s är
fel

nej håll dig inom ramarna
passa in
dug
sug

men jag håller inte med
påstår att kritikerna
experterna
förståsigpåarna

inte begriper
mycket

av konst
poesi
eller det fria ordet

de behöver så klart reglerna
för att veta bäst
hävda sig
känna sig lite mer
för mer

för vem?




Fri vers av Skrivklåda
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-26 18:50



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bravo ... vi skriver som vi vill ... för det känns bäst för oss :-)

/kram
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda