Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om




jag tyckte hon var trevlig
snygg
ja rent av bedårande

sen såg jag törsten
girigheten
oginheten

först fick hon mig att falla
sen föll jag
så djupt
att botten tycktes saknas

översköljd av hennes lögner
hennes rädsla
och behov
att vara älskad

sakta reser sig dåren
som miste allt
ja precis allt

för kärlekens skull




Fri vers av Skrivklåda
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-26 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda