Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas du vet mamma

Du hjälper mig när jag ramlar
och du rengör mina sår
som världen har gett mig.


Du som skyddar mig.
Du som lär mig.
Du som älskar mig.


Du stöttar mig när jag har problem
och gråter när jag gråter
över någon okänslig knöl


Du som stöttar mig.
Du som ler åt mig.
Du som älskar mig.


Du ger mig styrka att gå vidare
och knuffar mig framåt mot min motvilja
som jag fått efter misslyckanden


Du som ser mig.
Du som hör mig.
Du som älskar mig.


Du får mig att se livet
genom mina tårar och ånger
och se det fina med allt

Du som älskar mig.
Du som uppskattar mig.
Du som är min mamma,

Jag ville bara säga att jag alltid kommer

stötta dig,

le med dig,

se dig,

höra dig,

uppskatta dig,

skydda dig,

och lära dig saker du inte redan vet

Och jag kommer alltid älska dig.




Fri vers av Sikska
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-27 17:05



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Underbart varm och fint skriven dikt. Du berör med ord och meningar fyllda av kärlek och tacksamhet. En kärleksförklaring från dotter till mor. Känslosamt och vackert!
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska