Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

290. Kom Helige Ande



Kom Helige Ande
Skapa i mig ett rent hjärta
Det gamla är förgånget
Något nytt har kommit

Livsgemenskapen med Guds Ande
innebär stor trygghet och stor glädje
och mycket arbete
Ande är liv och rörelse

Kom Helige Ande blås liv i ditt ord
Blås liv i oss
Bli ett friskt vatten som flödar
ut i tiden och inåt mot oss själva
så vi kan vidgas som människa

Kom du Andevind
kom från Guds rike
Stormvind dela med dig
av din hemlighet







Fri vers av Maria T
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-27 17:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Varmt tack för de fina orden!
2012-06-03

  anits VIP
En mycket vacker text
2012-05-30

  walborg
Varmt tack för texten
2012-05-27

    ej medlem längre
Mycket fint om tro å Ande. Man blir viss!
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T