Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbiga tider

Att känna inget
att känna att du inte längre har någon mening
ingen mening i detta totalt meningslösa liv

Det är vanligt
att känna att allt är skit
att allt bara skiter sig
och att inget längre fungerar
som du från början hade tänkt dig

Men det finns de stunder
då allt är borta
inga känslor
och än mindre tankar

När allt bara är som borta

Som borta med vinden
vinden som dagen innan blåste ditt hår sönder och samman

Igår när allt bara gällde håret
Idag när allt bara gäller att klara dagen levande




Fri vers av Penslar
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 18:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tuffa tider för en drömmare.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar