Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död åt Gud.

En gång i tiden var jag naiv och glad.
Sen krossades jag av världen.
Och blev den miserabla sate jag är.
Nu är Shiva nöjd.
Shiva har tryckt ner mig.
Död åt Gud.




Fri vers av Iggy Bengtsson
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-28 01:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner ingen det där. Kanske är Gud redan död.
2012-09-15

  mare VIP
Gud lever ;)
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson