Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick utanför hennes ramar

De pratar om prognoser ikväll,
om vindstyrkor som blåser in över landet,
(in över mig)
och om högtryck i form av rökmoln ur någon annans mun

Med regler som var till för att brytas
och ord som aldrig kom längre än till mina läppar,
lämnade jag henne i en hamn
med utsikt över havet

Jag skickade ett brev till en annan kontinent,
där jag låg i askan av alla broar jag bränt,
skrev om regnet som föll för vår skull,
jag skrev att det kan sluta nu

Jag gick utanför hennes ramar
i fotografier som kommer blekna med åren,
jag skrev mina egna slut
på historier som egentligen talar för sig själva

Jag ringde en skönhet på andra sidan jorden,
blev min egen budbärare där jag drog på orden,
jag sa att du föll för min skull,
jag sa att du kan sluta nu

för de pratar om prognoser ikväll,
om stormbyar som letar sig in i gränder
(in i mig)
där du blåste längst mina gator om kvällen




Fri vers av latenightblues
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-28 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues