Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så undrar du plötsligt hur allt går

som en skugga från förr
hör du av dig igen
(och jag som lät dig vara i minnet
som en fin gammal vän)
du strör salt i gamla sår,
och så undrar du plötsligt hur allt går

du berättar
om glashus fulla med sten
om saker du gjort
på snubblande ben

om munnar du mött
för att sedan gått ut
om vägar som brukade leda hem
som plötsligt tog slut

mellan raderna
frågar du hur jag mår
- det var inte igår
det har gått månader,
det har gått år,
och så undrar du plötsligt hur allt går

jag berättar om ord
jag tappade när du försvann,
att jag simmade djupt i brist på land,
kände mig trygg i en främlings hand

att jag saknat nätter
på andra sidan stan,
att vakna upp i en säng där jag faktiskt var van,
att jag saknat dina läppar mot min hals
att du dansat tango när jag drog en vals

som en skugga från förr
hör vi av oss igen
(och du som lät mig vara i minnet
som en fin gammal vän)
som gammal sand mellan mina tår,
och så undrar vi plötsligt hur allt går

vi pratar om ett minne bättre glömt,
om saker ditt hjärta faktiskt gömt,
om en längtan utmed mina lår
och så undrar du plötsligt hur allt går
(moment tjugotvå)




Fri vers av latenightblues
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-01 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues