Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En reboot av bibeln.

Och på den sjätte dagen skapade gud människan!
Sedan sa han "It puts the lotion on it's skin or it gets the hose again".
Nej sa männsikan i sin dumhet. (Ty Gud är överheten och överheten skall lydas).
Då straffade gud människan genom att plantera in minnen av ett träd.
När de åt från trädet så blev dem smarta.
Gud gillar inte besserwissers så gud kastade ut dem ur lustgården.
Dem borde trätt på lotionen. (Ty Gud är överheten och överheten skall lydas).




Fri vers av Iggy Bengtsson
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-28 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson