Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmana livet

Här är jag nu
möter livet med öppen syn
Ser att alla jag träffar
har något att lära mig
om mig själv

Så nyfiken är jag nu
på vem du är
som jag ska möta
vem jag blir i mötet med dig

Så tacksam är jag nu
att vara här och nu
Livet känns som en plan
där olika spelare har sin plats

Det gäller att hitta rätt
prova sig fram
ramla resa sig upp
Våga gå emot sina rädslor

Utmana livet
å låta sig leva











Fri vers av Spirit
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-28 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Försiktigt små ögon vad du ser
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit