Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem blir då jag

Du kommer aldrig att förså
Det var aldrig vi ändå
Så jag gick innan jag kunde gå
Nu ringer du igen
en röst från längesen
Jag lyssnar och blir trött
För vår relation var så dött

Men varför vill du ha kontakt
Efter allt fult som jag sagt
Vad ska du med mig till
Jag som aldrig gör som du vill
Jag vill bara lägga på
Men du pratar ändå

Kan inte känna vad jag känner
Varför ska vi ens vara vänner
Det måste finnas ett svar
Varför hänger du dig kvar
Vad missade jag hos dig
Vem är du som bryr dig om mig

Det viktigaste är ändå jag
Jag är stark och inte svag
Så jag gör mina egna val i dag
Behöver inte din bekräftelse mer
För nu är det mig själv som jag ser

Men jag låter dig prata på
Du blir en ny röst i dag
Vem blir då jag





Fri vers av Spirit
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-28 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit