Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiter i dom bara sådär

Hörde att det är massor
med folk som mobbar
andra på Internet
Det är ju ett djävligt lågt sätt

Så jag gör uppror
mot alla som dumma är
Skiter i dom bara sådär
Tänk om alla barn ja
alla som som mobbade är
Skiter i dom bara sådär

Ta det inte personligt kära du
Det är ju någon som är dum
det vet du ju
Man kan aldrig äga
vad någon annan väljer
att tycka tänka eller säga
Det är bara så det är
Men man kan välja
att bara skita i dom sådär

Låt dig inte dras med
i ett galet drama spel
Känn efter själv vad som är rätt och fel
Antagligen en fet projektion
för de mår dåligt själva
Nu får det bli en annan fason
denna mobbing som pågår
i hela vår nation






Fri vers av Spirit
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-29 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit