Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chloë sevigny


jag lyssnar på 'the bluest eyes in texas' och det får mig att tänka på
månsken, en cigarett i ditt öppna fönster,
och hur jag steker amerikanska pannkakor åt dig på morgonen


och jag vet att jag minns det så tydligt, den kvällen, den natten den morgonen
för det är mitt sista lyckliga minne med dig.

efter det gick allt sönder.




imorgon har det gått tre veckor.




Fri vers av Röda Sam
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-29 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam