Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansbandsturné - en drömraga

 

Succé med värsta svischen

namnet stod på affischen

även min före dettas

fastän det borde rättas

stavningen värsta missen

det var väl tryckfelsnissen

möte med snygg-managern

mitt uppå ljusa dagen

smekte han mig på låret

där uppå stora torget

 

Turné med dansbandskungen!

hur gick det nu med ungen

som bodde i min mage?

jo då, den lille Tage

han hade börjat sparka

kickarna kändes starka

långt upp i vänstra örat

han kunde ej rå för att

han låg på andra hållet

det lilla näpna trollet

än det som mest var brukligt

det var dock inget sjukligt

han var dock något liten

försiktig i aptiten

kanske en vårförlossning

alls ingen svår-foglossning

 

Mina kollegor fnyste

kanske de också ryste

när de såg magen växa

hade jag ej lärt läxa?

jag hade två barn hemma

tre inklusive Emma

skilsmässan var nu fakta

ändå lät jag ej akta

på sedlighet och regler

jag for med vind i seglen

riggad i värsta raffet

när dom satt kvar vid kaffet




Bunden vers av Nanna X
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-29 08:41



Bookmark and Share


  Nikolaj
Fantastisk, som alla de andra.
Ett riktigt folkparkepos i det lilla
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X