Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske är hon sommarens gröna gräs

kanske är hon sommarens gröna gräs
och höstens sista timmar
kanske är hon hela havet stormar
i alla vatten jag aldrig simmar

kanske är hon ett nummer
jag aldrig slår
kanske är jag hennes framtid
när hon pratar om igår

kanske är hon en båt som flyter
som vill gå på grund
kanske blev hon mina vågor
i en säng där jag aldrig fick en blund

kanske är hon för och emot
min nämnare, och hennes kvot
kanske är hon tal som aldrig för
som löser sig på sätt jag aldrig gör

kanske är hon doften som stannade kvar
men samtidigt den som for
kanske blåste hon lägst med mina gator
där hon gick i trasiga skor

kanske är hon hej och hejdå
"vi ses snart igen"
kanske är hon tiden som gick
jag hoppas kommer igen




Fri vers av latenightblues
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-29 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues