Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

as time goes by




Spare part human




 

 

 

My blue eys

now house a pair

of aliens

made of plastic

designed to be pupils

to a new master mind

 

my teeth have

crown by crown

been exchanged for

ceramic lookalikes

 

my hair has changed color

my knees protest against movement

my face has furrows

deep enough for Idaho potatoes

 

but inside of all

that crappy framework

lives a younger, better, wiser man

and not a single part

has been removed

from the essential me

 

I move slower by default

but I think quicker on my feet

only my speech is a tad slower

the thoughts have deeper runs

to leave before exit 

into the fading light




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-29 14:30



Bookmark and Share


  Po VIP
samlad kunskap, moget omdöme
2012-06-05

  Minkki VIP
Ännu bättre än den på svenska!
2012-05-30

    ej medlem längre
That´s Life,
sjöng
FRANK SINATRA.
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer