Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En världsomsegling bakom flötet

Genom grönskan genom värmen
for jag runt vår himlakropp

Men allt jag såg var endast skärmen
på min nya laptop.

Höga berg och djupa dalar
hav och pyramider

Digitala IT salar
appar androider




Fri vers av zallander
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-29 14:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det här är en professionellt hoptotad text.
2012-05-29

  MaTao
kul och snyggt!
2012-05-29

  Nanna X
härlig seglats bakom IT-flötet!
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander