Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då - nu är nu



Mitt hår brukade lukta så gott i din näsa
och allt med mej var fantastiskt

nu måste jag ta av mej trosorna
för att vara
underbar

men inte ens underbar är jag
lockande för dej




Fri vers av Hondjuret
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-29 15:04



Bookmark and Share


  deNeergaard
Stark text!
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret