Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt


Stora tårar trillar långsamt
ner för mina runda kinder

Kanske gjorde dom lite nytta
förut

Nu är det bara en
svidande påminnelse

om att livet inte blev
det mista
som det var tänkt

och att salt svider mot huden
och att gråtens bakfylla
kallas migrän

what the fuck ger dom inte bara upp för




Fri vers av Hondjuret
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-29 15:26



Bookmark and Share


  deNeergaard
Starkt skrivet!
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret