Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma är född i Norge och det har alltid varit min dröm att få bo där någon dag


Norge

Norge, mitt kära land
Norge, min moders hem
Norge, den trygga flyktorten
Om det ändå kunde vara så
Om Norge kunde få varit mitt hemland
Om jag kunde få uppleva det hem jag skapat i drömmarna
Vacker natur med forsande älvar
Norge, där vill jag bo
Där vill jag leva, där vill jag dö
Norge, jag älskar dig




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 634 gånger
Publicerad 2006-02-02 15:08



Bookmark and Share


  Josse
Bra, det var rätt fint när du skrev det där om forsande älvar och så. Hoppas bara att du får åka dit någon gång. Ehum, ja du vet vad jag menar. Men den var fin.
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess