Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mkt mkt wierd. inget dikt!! Bara tankar.. men de måste man få skriva också..


Ingen dikt! Tankar..

Varför sitter jag här?
Varför finns jag?
Varför blir personer osams?
Varför älskar vi varandra?
Varför gör media oss galna?
Varför, varför?

Jag sitter här för att jag går i skolan, för att lära mig saker.
Jag finns för att mina föräldrar älskade varann.
Jag vet inte varför personer blir osams, kanske för att de har skilda åsikter.
Vi älskar varandra för att kärlek är som syre, vi kan inte leva utan det.
Media gör oss galna för att de vill att vi ska vara som dockor i leksaksbutiker, alla ska vara identiska.
Så, så är det.




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-19 10:43



Bookmark and Share


  Frågetecken?
Älskar tankar!
speciellt såna här:)
2008-03-19

  PO Ottosson
Såbra så.
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Du finns för att Gud skapade dig.
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess